06 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ POLİSİNİN HAYVAN SEVGİSİ

Hakkari polisinin hayvan sevgisi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler yerde buldukları ve nesli tükenmek olan yavru saka kuşunu veteriner ekiplerine teslim etti.

09 Temmuz 2020 Perşembe 08:35

Hakkari polisinin vatandaşa, görevine ve hayvana olan sevgisi bir daha gözler önüne serildi. Hakkari polisi devriye gezerken yerde yatan yavru bir saka kuşu ile karşılaştı. Polis ekipleri kuşu yanlarına alarak hemen durumu Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine bildirdiler.

Veteriner ekipleri tarafından teslim alınan saka kuşu klinikte tedavi altına alındı.  Veteriner ekipleri tedavi altıdaki yavru saka kuşunun durumunun iyi olduğunu kendisini enjektör ile beslediklerini söylediler.

Saka kuşunun nesli tükenmekte olan ve çok nadiren bulunan bir kuş olduğunu belirten veteriner ekipleri yavrunun büyümesi ile birlikte doğal yaşam alanına geri bırakılacağını belirterek, bu duyarlılıktan dolayı da polis ekiplerine teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş

saka-kusu-m.jpgsaka-kusu.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.