05 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

HAKKARİ SESİ RADYOSUNU ZİYARETLER SÜRÜYOR

Hakkari sesi radyosunu ziyaretler sürüyor

İlimizde çok büyük ihtiyaç duyulan ve kısa bir süre önce açılan ilimizin ilk ve tek özel radyo istasyonu Hakkari’nin Sesi Radyosuna hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

16 Ocak 2019 Çarşamba 14:45

Kanaat önderi M. Alayı Atlı, Durankaya Belediye Başkan aday adayı Necip Erik, belediye meclis üyesi adayı Ekrem Demir, Naci Erik, Metin Ağacanoğlu ve Alayı Atlı ile gelen yüzlerce aşiret mensubu Kaya Plazadaki Hakkari Radyosunu ziyaret ederek sahibi Hakan Taş’a hayırlı olsun dileğinde bulundular. 

Burada konuşan Alayı Atlı, Hakan Taş’ın 35 yıldır ilimizde görsel işitsel ve yazılı medyada çok güzel hizmetler yaptığını belirtti. 

Aynı gün radyo istasyonumuzu ziyaret eden diğer isimler İş-Kur Müdürü Ahmet Kızılkaya ve İl Teknoloji Müdürü Murat Koca’ydı.

Kızılkaya ve Koca, bu hizmetin ilimize, halkımıza ve ülkemize hayırlar getirmesi dileğinde bulunarak Hakan Taş’ı tebrik ettiler. Hakkarihabertv.com

hakkari-radyosu-1.jpghakkari-radyosu-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.