09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ- ŞIRNAK KARAYOLU SAATLER SONRA AÇILDI

Hakkari- Şırnak karayolu saatler sonra açıldı

Hakkari’de kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Hakkari-Şırnak karayolu sabah saatlerinde yeniden ulaşıma açıldı.

16 Ocak 2024 Salı 10:44

Önceki gün saat 08:00 da ulaşıma kapanan Hakkari-Şırnak karayolu sabah saat 04:00 sıralarında yeniden ulaşıma açıldı. Öğrencilerinin de aralarında bulunduğu yüzlerce yolcu saatlerce yolun açılmasını bekledi.

Araç sürücüleri Müteahhidin sözleşmesinde 3 kepçe, 3 Greyder, olması şartı olmasına rağmen sadece bir kepçe ve bir Greyder ile kapalı yola müdahale ettiğini iddia ettiler.

Hakkari-Şırnak güzergahında yolcu taşımacılığı yapan bir sürücü bu anları Cep telefonu ile kayıt ederek çektikleri zorluklara değinerek karayollarına seslendi.

“ Hakkari ekibi yolu büyük bir ısrarla ulaşıma açmaya çalışıyor. Şuan da sabahın 4’ü. Sabahtan beri yollarda mahsur kalmamızı rağmen yolu açıyorlar. Bakın yola bir bıçak atsalar bu yol açılır ama açmamışlar. Bir bıçak atsalar yol açılır. Ama bunu neden yaptılar yaptıkları basiretsizliğe bir anlam veremedik” dedi.

KARAYOLLARI EKİPLERİMİZ UYUMADIN ÇALIŞTI
  Hakkari karayolları yetkilileri,” Ekiplerimiz 24 saat boyunca direksiyon sallayarak yolu açmaya çalıştılar. Tüm araçların bir yola sokulmasının bir anlamı yok. Başka yol güzergahları da var. Çığ ve heyelan tehlikesine rağmen yolu açtık” dediler.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.