05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

HAKKARİ SPORTİF FAALİYETLER SPOR KULÜBÜ 2-1 KAZANDI

Hakkari Sportif Faaliyetler Spor Kulübü 2-1 kazandı

Amatör Ligde mücadele eden Hakkari Sportif Faaliyetler Spor Kulübü rakibi Hakkarispor Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup etti.

23 Aralık 2018 Pazar 18:50

Merzan Futbol Sahasında oynanan müsâbakayı, Vali İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Spor kulüpleri başkanları ve çok sayıda sporsever izledi. 

Oldukça çekişmeli geçen maçta rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Hakkari Sportif Faaliyetler Spor Kulübü müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.Amatör Ligde mücadele eden Hakkari Sportif Faaliyetler Spor Kulübü rakibi  Hakkarispor Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup etti.

 Merzan Futbol Sahasında oynanan müsâbakayı, Vali İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Spor kulüpleri başkanları ve çok sayıda sporsever izledi. 

Oldukça çekişmeli geçen maçta rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Hakkari Sportif Faaliyetler Spor Kulübü müsabakadan 2-1 galip ayrıldı. Hakkarihabertv.com

sq.jpgspor-2-009.jpgspor-004.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.