15 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ TMMOB'DEN NEWROZ MESAJI

Hakkari TMMOB'den Newroz mesajı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Hakkari İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Cihad Kahraman Newroz bayramı etkinlikleri kapsamında bir mesaj yayınladı.

21 Mart 2016 Pazartesi 12:23

Kahraman mesajında,”“Newroz; sadece kış mevsiminden bahara girilen ve doğanın uyanışı manasında kutlanan bir bayram değil; aynı zamanda asırlardır süregelen birliğin, kardeşliğin, umut ve sevincin ifadesi, yaşama şevkinin, başarma azminin yüreklerde tazelenmesidir.

Büyük coğrafyada birlik, dirlik, ümit, barış ve uyanışı sembolize eden, tarih olarak coşku içerisinde idrak edilen bugünde, insanlar arasında sevgi, saygı ve dayanışma daha da önem kazanmaktadır.

Bu bayram bizlere güzel duygular yaşatırken, milletçe ağır sorunlara maruz kaldığımız bir süreçte cereyan eden hadiseler zincirinde akan kan ve gözyaşı içimizi acıtmaktadır.

Bu anlamda sevgiyi, sevinci, barış ve kardeşliği, kucaklaşmayı işaret eden Newroz’un ülkemizde ve bölgemizde kardeşlik ruhunun güçlenmesine vesile olması en büyük dileğimizdir. NEWROZ PİROZ BE

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.