04 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİNDE SERTİFİKA TÖRENİ

Hakkari Üniversitesinde sertifika töreni

Hakkari Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Kürtçe, Arapça ve İngilizce kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

14 Nisan 2015 Salı 11:36

Hakkari Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde verilen dil kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım belgeleri gerçekleştirilen törenle verildi. Sertifika törenine Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Yılmaz ve çok sayıda kursiyer katıldı. Törende sertifikalarını alan kursiyerler, kursların çok verimli geçtiğini ve devam etmek istediklerini belirterek, kendilerine bu hizmeti sunan Rektör Ceylan ve çalışanlarına teşekkürlerini sunduklarını belirttiler.

Sertifika töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Ebubekir Ceylan ise, kursları başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik ettiğini ifade ederek, “Sürekli Eğitim Merkezimiz, üniversitemizin akademik birimlerinde üretilen ve geliştirilen bilgi veya deneyimleri toplumun bütün kesimlerine ulaştırabilmek amacıyla kurulmuştur.

Bugün burada verilen sertifikalar, bilginin evrenselliği ilkesiyle hareket eden merkezimizin amaçlarından birine ulaştığının göstergesidir. Merkezimiz düzenlediği etkinliklerle bilim dünyasının güncel bilgisini üniversitenin hizmet kalitesiyle öğrenciden akademisyene, ev hanımından iş adamına kadar toplumun tüm kesimlerine sunmaya çalışmaktadır.

Her kesimden kurslarımıza katılım gösterenler, kurslarımızdaki çeşitliliği açık bir şekilde göstermektedir. Tabii ki talepler doğrultusunda kurslarımız devam edecektir. Kursları başarıyla tamamlayan kursiyerleri canı gönülden kutluyorum” dedi. İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.