13 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara10°C

HAKKARİ VALİ ALİ ÇELİK’E KUCAK AÇTI

Hakkari Vali Ali Çelik’e kucak açtı

Hakkari Valisi Ali Çelik, akşam saatlerinde ziyaret ettiği kent parkta halkın sevgi seli ile karşılandı.

30 Ağustos 2023 Çarşamba 08:35

Hakkari Belediyesi tarafından “Hakkari’de Hayat Var” sloganıyla Kent Park’ta düzenlediği kültür etkinliklerine katılan Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Vatandaşlarla beraber türbinlerde çocuk etkinliklerini izleyen Vali Ali Çelik, ailelerle bir süre sohbet etti. Daha sonra türbinde inen Vali Çelik, çocukların arasına karıştı. Çocuklar Vali Çelik’e sarılarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Kendisine gösterilen yoğun ilginden dolayı yer yer zor anlar yaşayan Vali Çelik, ailelerle de beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Çelik’e kucak açan vatandaşlar, sayın valim Hakkari’ye hoş geldiniz, Allah yardımcınız olsun dediler. Etkinlikte belediye görevlileri tarafından çocuklara mısır ikramı yapılarak balon dağıtıldı

Vali Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Hamit  Zibek, Abdulmecit Yılmaz ile birlikte  Kent Park çevresinde dolaşarak burada yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.