09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara23°C

HAKKARİ VALİ YARDIMCILARI KAVAL BÖLGESİNDE

Hakkari vali yardımcıları Kaval bölgesinde

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Başkanı Vali Yardımcısı Halil İbrahim Köroğlu, birçok köy yollunda yapılan BSK asfalt yapım çalışmalarını yerinde incelediler.

08 Kasım 2022 Salı 08:17

Hakkari valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın talimatları doğrultusunda İl Özel İdaresi tarafında grup köy yolları asfalta kavuşturuldu.

Yaklaşık 18 buçuk kilometre asfaltın yapıldığı grup köy yolları güzel bir görünüme kavuşturuldu.

 İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Başkanı Vali Yardımcısı Halil İbrahim Köroğlu, Geçitli, Kamışlı, Elmacık, Cevizdibi, Kaval grup köy yolunda yapılan BSK asfalt yapım işini yerinde incelediler. Vali Yardımcıları daha sonra İl özel idaresi Geçitli Bakım evini ziyaret ederek personellerle bir araya geldiler.
  
Cevizdibi köyü sakinlerinde Mahmut Engini ise, doğa yapısı ile cennetin bir köşesi olan Cevizdibi köyümüzün yoluna sıcak asfaltla yapıldı. Başta sayın valimiz , özel idare genel sekterimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. Haber: Feyzullah Taş

fg9r8hmwqaeo8av.jpgfg9r86bxkacejw2.jpgfg9tv9jxgae82wu.jpg

fg9r9rtwqamngx2.jpgfg9r9rtwqamngx2.jpg
  

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.