13 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara13°C

HAKKARİ VALİLİĞİ YEŞİLAY İLE İŞBİRLİĞİ BAŞLATTI

Hakkari Valiliği Yeşilay ile işbirliği başlattı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari Yeşilay Şube Başkanlığı arasında Bağımlılıklarla Mücadelede Yeşilay çalışmalarının koordinasyon içerisinde yürütülmesi hususundaki işbirliğini başlatıldı.

03 Haziran 2022 Cuma 20:46

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın imzaladığı protokol ile Belediye Başkanlığımız ve Hakkari Yeşilay Şube Başkanlığı arasında Bağımlılıklarla Mücadelede Yeşilay çalışmalarının koordinasyon içerisinde yürütülmesi hususundaki işbirliğini başlatıldı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Hakkari Şube Başkanı Şemsettin Uçar, Bağımlılıklarla mücadele bütün insanlığın ortak vazifesidir. Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Hakkari Belediye Başkanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolünün bağımsız bir geleceğe vesile olmasını diliyorum. Sayın Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın sürekli desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Hakkarihabertv.com

yesilay-1-001.jpgyesilay-2-001.jpgyesilay-3-001.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.