05 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ VALİSİ AKBIYIK'A PANKARTLI TEŞEKKÜR

Hakkari Valisi Akbıyık'a pankartlı teşekkür

Hakkari'nin Medrese mahallesi sakinleri mahalle meydanına astıkları afiş ile Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'a teşekkür etti.

06 Ekim 2022 Perşembe 10:50

Mahalle meydanına asılan pankartta ise, "Vali ve Belediye Başkan Vekili Sayın İdris Akbıyık, mahallemize yapmış olduğunuz hizmetlerinden teşekkür ederiz"

Medrese Mahallesi Muhtarı Cabbar Aydın, altyapıdan üstyapıya kadar mahallemize her türlü hizmeti getiren sayın valimiz ve belediye başkan Vekili İdris Akbıyık'a teşekkür ederiz dedi. Aydın,"Sayın Valimiz göreve başladığı günden beridir muhtar ve mahalle sakinleri ile iç içe. Mahallenin sorunlarını yerinde dinledi ve olan sorunları çözdü.

Mahallemiz 700 hanelik olup yaklaşık 5 bin nüfusu bulunmaktadır.  Mahallemize asfalt, doğalgaz, park ve bahçeler gibi hizmetler yapıldı. Mahalle sakinleri olarak ta bir araya gelip bir teşekkür pankartı asma kararı aldık. Sayın Valimize teşekkür amaçlı  5 metrelik pankartı mahallenin meydanına astık" dedi. Haber: Feyzullah Taş

vali-akbiyika-tesekkur-pankarti-1.jpgvali-akbiyika-tesekkur-pankarti-2.jpg


 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.