09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara23°C

HAKKARİ VEDAŞ 500 KİŞİYE AŞURE DAĞITTI

Hakkari Vedaş 500 kişiye aşure dağıttı

Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

24 Ekim 2015 Cumartesi 13:07

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Hakkari VEDAŞ hizmet binası önündeki aşure dağıtımına VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir, dair amirleri, vatandaşlar ile kurum personeli katıldı.

Yapılan duaların ardından kurum personeli kazanların başına geçerek kendi elleri ile kuyruğu giren vatandaşlara aşure dağıttı. Burada bir konuşan VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, Muharrem ayının Ramazan ayı kadar mübarek olduğunu söyledi.

Muharrem ayı dolayısıyla dört ilde aşure dağıttıklarını ifade eden Özdemir Hakkari’de de 500 kişiye aşure ikram ettiklerini söyledi. Özdemir,”Genel müdürlüğümüz Muş, Bitlis, Van ve Hakkari illerinin bağlı bulunduğu VEDAŞ, bu dört ilde aşure dağıttı. Muharrem ayı Allah’ın ayı olarak anılarak Peygamberimiz (s.v.s) ikramların sunulduğu bir aydır.

Aşure günü bu vesile ile şirket yönetim kurulu başkanımız sayın Kazım Türker’in talimatı ile genel müdürümüz sayın Osman Akyol ve bölge müdürlerimiz Emrullah Okutucu ve Murat Taş’ın talimatları ile Hakkari’de de böyle bir etkinlik yapmaya karar verdiler.


HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


Talimatları doğrultusunda değerli Hakkari halkına VEPSAŞ çalışanları ile birlikte kurum binası önünde aşure etkinliği düzenledik. Enerji hizmetlerinde kaliteli ve sürekli bir şekilde Hakkari’de kurmak için bütün çalışanlarla beraber sefer olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Bugün aşure dağıtımını aynı masada paylaşmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızın da böyle bir günde böyle bir etkinliğe ihtiyacı vardı. Aşure gününün barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum” dedi. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.