09 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara25°C

HAKKARİ VEDAŞ ARIZA EKİBİNDEN HUMMALI ÇALIŞMA

Hakkari Vedaş arıza ekibinden hummalı çalışma

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürlüğü arıza ekibi son günlerde meydana gelen arızaları gidermek için hummalı bir çalışma başlattı.

13 Kasım 2015 Cuma 14:26

Kış hazırlıklarını sürdüren VEDAŞ arıza ekibi şehrin değişik noktalarında en ufak bir yağışlı havada enerji kesintisine neden olan hatları yeniden onarmaya başlayarak vatandaşların kışın sıkıntı yaşamaması için büyük bir gayret harcadığı belirtildi.

Mahallerde geçen aydınlatmaları da gözden geçiren ekipleri mahalle sakinlerinde uyarıda bırakarak çocuklar tarafın son günlerde aydınlatma lambalarını kırdığını bunun önüne geçmek için kendilerine yardımcı olmalarını istediler.

Hakkari Devlet Hastanesi önünde bulunan ve sürekli arza veren yer altındaki yüksek gelirim hatlarını da yeniden gözden geçirerek onaran VEDAŞ arıza ekipleri şehrin değişik noktalarındaki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.