03 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara13°C

HAKKARİ YADES EKİBİ SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Hakkari YADES ekibi sevindirmeye devam ediyor

Hakkari Bedensel Engelliler derneği ve YADES ekibi işbirliğiyle ihtiyaç sahibi yaşlılara sosyal hayatlarını kolaylaştırmak için tekerlekli sandalye teslim edildi.

01 Eylül 2022 Perşembe 15:23

Hakkari Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Yaşlı Destek (YADES) Birimi, yaşlıları sevindirmeye devam ediyor. Yaşlıların boş zamanlarını etkin bir şekilde değerlendirmelerine katkıda bulunmaya çalışan YADES ekibi,  mahallede ikamet eden yaşlılara psikososyal destek, yaşlı bakımı, evde sağlık hizmeti gibi birçok ihtiyaca yönelik hizmet veriyor.

Çalışma bünyesinde 65 yaş ve üstü 123 yaşlının bu hizmetlerden rutin olarak faydalandığı belirtildi.

Devam eden çalışmalarda Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın  talimatlarıyla başlattığımız YADES Programı çerçevesinde Hakkari Bedensel Engelliler derneği ve YADES ekibinin işbirliğiyle ihtiyaç sahibi yaşlılara sosyal hayatlarını kolaylaştırmak için tekerlekli sandalye teslim edildi. Hakkarihabertv.com

yaslilar.jpgyaslilar-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.