11 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ YEŞİLAY STANT AÇIP BROŞÜR DAĞITTI

Hakkari Yeşilay stant açıp broşür dağıttı

Hakkari Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) uzman kadro, Yeşilay şube personeli ve Yeşilay gönüllüleri stant kurup alkol, madde bağımlılığı, tütün, kumar ve teknoloji bağımlılıkları gibi detaylı bilgilerin yer aldığı broşür, bileklik, ve rozet dağıttılar.

20 Ekim 2022 Perşembe 16:10

Hakkari Yeşilay Şube Başkanı Şemsettin Uçar, YEDAM uzman kadro, Yeşilay şube personeli ve Yeşilay gönüllüleri birçok kurumu ziyaret ederek, bilgilendirmelerde bulundular.

Belediye hizmet binası önünde stant kuran YEDAM gönüllüleri yolda geçen vatandaşlara alkol, madde, tütün, kumar ve teknoloji bağımlılıkları ile ilgili broşür, bileklik, kalem ve rozet dağıttılar.

Açıklamada bulunan YEDAM uzmanları, alkol, madde bağımlılığı, tütün, kumar ve teknoloji bağımlılıkları ile ilgili destek almak isteten kişilere ve ailelere ücretsiz bir şekilde psikososyal destek sağladıklarını belirterek, Hakkari Merkezde de bu hizmeti verildiğini ifade ederek, detaylı bilgi almak ve randevu oluşturmak için 115’i aramalarının yeterli olacağını belirttiler. Haber: Feyzullah Taş

dsc-6542.JPGdsc-6548.JPG
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.