29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ ZABITASI DİLENCİ DENETİMİ YAPTI

Hakkari zabıtası dilenci denetimi yaptı

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, değişik illerden gelerek kent merkezinde dilenen dilencilere yönelik çalışma başlattı.

13 Eylül 2019 Cuma 11:12

Farklı il ve ülkelerden Hakkari’ye gelerek dilenen ve bir kaç yıl öncesinde sayıları 20’yi bulan dilenciler zabıta ekiplerinin uyarısı üzerine kent merkezini terk etmeye başladılar. 

Bu yıl sadece kent merkezinde 3 kişi kalan dilencileri zabıta ekipleri tarafından uyarılarak çarşı merkezinden uzaklaştırıldılar. 

Kendilerini nazik bir şekilde uyaran zabıta ekiplerine teşekkür eden dilenciler, zabıta ekiplerine bundan sonra dilenmeyeceklerine dahi söz vererek çarşı merkezini terk ettiler.

Hakkari’deki zabıta ekiplerinin çocukları ile dilenenleri rencide etmeden tatlı bir diller kent merkezinde uzaklaştırdıklarına şahit olduklarını ifade eden vatandaşlar ise zabıta ekiplerine bu duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler. Hakkarihabertv.com

zabita-004.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.