05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

HAKKARİ ZABITASI ZİNCİR MARKETLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Hakkari Zabıtası zincir marketlere göz açtırmıyor

Hakkâri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, iki ayrı zincir markette tespit edilen son kullanım tarihi geçmiş ürünler tespit edilerek imha edildi.

29 Mart 2022 Salı 11:46

Hakkâri'de son günlerde etiket kurallarına uymayan birçok işyerine ceza kesin zabıta ekipleri, halk sağlığını ön planda tutarak denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Hakkâri Belediyesi Zabıta Müdürü Adil Demir ve beraberindeki ekiplerin zincir marketlerde yaptıkları denetimlerde iki ayrı zincir markette tarihi geçmiş ürün tespit etti. Ürünleri raflarda toplayan zabıta ekipleri, kent dışına çıkartarak imha ettiler.

Zincir market ve yerel marketlere yönelik denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, özelikle zincir marketlere göz açtırmıyor.

Gelen ihbarları da anında değerlendiren ekipler, halkın sağlığı ile oynayanlara kapatma ve ağır para cezası kesileceği uyarısında bulundu. Hakkarihabertv.com

zincir-market-2.jpg1-815.jpgzincir-market-3.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.