02 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ'DE 13 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI!

Hakkari'de 13 şahıs gözaltına alındı!

Hakkari il genelinde icra edilen operasyonlarda; PKK/KCK bölücü terör örgütü ile irtibatlı ve iltisaklı oldukları, terör örgütü propagandası yaptıkları ve terör örgütüne yardım ve yataklık sağladıkları tespit edilen 13 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

30 Kasım 2018 Cuma 16:24

Valilik tarafından yapılan açıklamada,"İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;   
      
27.11.2018 günü İlimiz genelinde icra edilen operasyonlarda; PKK/KCK bölücü terör örgütü ile irtibatlı ve iltisaklı oldukları, terör örgütü propagandası yaptıkları ve terör örgütüne yardım ve yataklık sağladıkları tespit edilen 13 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
 
Şahıslardan 6’sı çıkarıldıkları adli makamlara tutuklanmış, 4’ü adli kontrol şartı olmak üzere 7 şahıs ise serbest bırakılmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Hakkarihabertv.com
 
 
 
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.