16 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara21°C

HAKKARİ'DE 198 ŞEHİT VE GAZİ AİLESİ ZİYARET EDİLDİ

Hakkari'de 198 şehit ve gazi ailesi ziyaret edildi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali yardımcıları ve kurum müdürleri Ramazan Bayramı münasebetiyle 136'sı şehit, 62'si gazi ailesi olmak üzere toplam 198 aileyi evlerinde ziyaret ettiler.

16 Mayıs 2021 Pazar 10:43

Vali İdris Akbıyık, Eşi Sevim Akbıyık, Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Eşi Sema Gölbaşı, Vali yardımcısı Tevfik Kumbasar, Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya, Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü M. Sait Abdullahoğlu bayramda şehit ve gazi ailelerini yanlız bırakmadılar.

İl merkezindeki 136'sı şehit, 62'si gazi ailesi olmak üzere toplam 198 aileyi evlerinde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti, sorun ve talepleri dinledi.

Şehit ve gazi aileleri ile bir araya gelen Vali Akbıyık, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.  Akbıyık, devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirtti. Haber: Feyzullah Taş

sehit-aileleri-ziyaret-1-001.jpgsehit-aileleri-ziyaret-2-001.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.