19 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

HAKKARİ’DE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Hakkari’de 29 Ekim Cumhuriyet bayramı coşkusu

Hakkâri’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

29 Ekim 2018 Pazartesi 12:26

Hakkari’de düzenlenen program renkli görüntülere sahne oldu. İstiklal Marşı’nın okunması ve çocukların asker selamı ile durması, karlı sümbül dağının eteklerinde yapılan programa vatandaşlar ilgi gösterdi.

 Sabah saatlerinde Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın makamında tebrikleri kabul etmesi ila başlayan program Şehir stadyumunda devam etti.

Kutlamalara, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel,  Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, , Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Vali Yardımcıları İdris Koç ve Mustafa Pala,

İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkâri Baro Başkanı Av. Zeydin Kaya, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av.Abdulmecit Tarhan, MHP il Başkanı Fatih Özbek, CHP ilçe Başkanı Metin Karaman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, CHPe ilçe yönetimi, İyi Parti il yönetimi, kurum amirleri öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Vali Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindekiler öğretmen, öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Vali Cüneyit Orhan Toprak, günümüzden geçmişe ülkemizde meydana gelen gelişmeler hakkında bilgi verdi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mesajın okunması, değişik okullardan öğrencilerin şiir okuması, halk oyunları gösterisi, değişik yarışmalarda dereceye giren sporculara ödüllerin verilmesi ve geçit töreni ile program sona erdi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.