06 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ’DE 4 EKİM HAYVANLARI KORUMU GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Hakkari’de 4 Ekim Hayvanları Korumu Günü etkinlikleri

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” etkinlikleri kapsamında öğrencilere hayvan sevgisi ve hakları hakkında bilgi verdi.

07 Ekim 2019 Pazartesi 12:40

Veteriner İşleri Müdürü Emrullah Kanar, Veteriner Hekim Faysal Cindioğlu, Veteriner Tekniker Fatih Çiftçi ve beraberindeki ekipler Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) destekli  değişik okullardaki öğrencilere hayvan sevgisi ve hakları hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Yanlarına götürdükleri kedi ve köpek yavruları ile öğrencilere sınıflarda uygulamalı olarak bilgilendirme yapan veteriner ekipleri öğrencileri sevgi seli ile karşılandılar.

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde de
Belediye Başkanı Cihan Karaman’ın katılımıyla okullarda gelen öğrencilere klinik gezdirilerek burada yaralı güçten düşmüş can hayvanlar hakkında bilgi verdiler.

Burada hayvan sevgisi ve hayvanlara nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgi veren veteriner ekipleri herkesin kendi çapında hayvanlara sahip çıkması gerektiğini söylediler. Hakkarihabertv.com

baskan-002.jpgbaskan-karaman-006.jpgkedi-1-001.jpgkedi-2-001.jpgkedi-3-001.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.