05 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ'DE 8 MART KUTLAMALARI

Hakkari'de 8 mart kutlamaları

Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında kendisini ziyaret eden Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı (ASP) İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici ve beraberindeki kadınları makamında kabul etti.

06 Mart 2015 Cuma 15:11

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Canbsolat, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Vali Canbolat, yaklaşık 4 yıl önce eşinin hayatını kaybetmesiyle birlikte tek başına 8 çocuğuna bakmak zorunda kalarak örnek bir davranış teşkil eden ve ASP İl Müdürlüğü tarafından yılın kadını seçilen Hamide Dayan isimli kadın göstermiş olduğu fedakârlıktan dolayı kutlayarak bir Cumhuriyet altın hediye etti.

Ziyaretin ardından Vali Canbolat beraberindekilerle birlikte Valilik’teki birimleri dolaşarak burada görevli bayan personellerin ve Valiliğe işlem yapmak için gelen bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil hediye etti.Hakkarihabertv.com

vali-m-001.jpgvali-1-001.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.