08 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

HAKKARİ’DE AHQAM LOUNGE’YE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Hakkari’de AHQAM Lounge’ye görkemli açılış

AHQAM Lounge Cafe – Restoran düzenlenen görkemli bir açılış ile hizmete açıldı.

25 Mayıs 2022 Çarşamba 15:38

Bulak Mahallesi İstiklal Caddesinde Hakkari’li girişimci  Azad Vural ve Metin Ölmez’in 5 milyon TL’ye mal ettiği ve batı standartlarını aratmayan tam donanımlı  Ahqam Lounge Cafe – Restoran Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci,  Aşiret Lideri Orhan Pirozbeyoğlu, kanaat önderleri, iş adamları, STK Temsilerinin katılımı ile hizmete açıldı.

Açılışa, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, siyasi parti temsilcileri, aşiret liderleri, kanaat önderleri, iş adamları,  STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetlileri temsilen açılışı gerçekleştiren Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Aşiret Lideri Orhan Pirozbeyoğlu, Hakkari’ye böyle güzel bir hizmeti getiren girişimci Azad Vural ve Metin Ölmez’e teşekkür ederek, yeni işyerinin Hakkari halkına hayırlı olmasını dilediler.

Açılış sonrası davetlilere değişik ikramlar yapıldı. 30 kişinin istihdam edildiği Ahqam Lounge Cafe – Restoran adlı işyerinde Nargile atölyesi, Eğlence salonu da bulunuyor.

 Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten, işyeri sahipleri Azad Vural ve Metin Ölmez, açılışa katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, işyerlerinin Hakkari halkına hayırlı olması temennisinde bulundular. Hakkarihabertv.com

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.