17 Haziran 2024
  • İstanbul29°C
  • Ankara25°C

HAKKARİ'DE ALT YAPI ÇALIŞMALARI

Hakkari'de Alt Yapı Çalışmaları

Hakkari Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar neticesinde sorunlu olan bölgelerde içme suyu sıkıntısının giderileceği belirtildi.

03 Kasım 2012 Cumartesi 14:31

Çalışmalar hakkında bilgi veren Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Mehmet Kızılkaya, Konak Caddesi üzerinde bulunan su şebekesi çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini söyledi. Kızılkaya, ”Şehir merkezin 6 ayrı noktasında su sıkıntısı yaşanıyor. Bu sıkıntıyı gidermek için 12 gündür geceli gündüzlü çalışıyoruz. 2 bin 250 metre kanal kazdık. 400 metrelik bir kanal çalışmamız kaldı ve 10 gün içinde bitirmeyi planlıyoruz. Şehir şebekesine 160 ile 225’lik borular kullandık. Konuk Caddesi ile Ordu Evi Caddesi’nde bağlantılar yapıldıktan sonra Karayolları 114. Şube Şefliği ve altındaki evler, çarşı merkezi, , Bulak İtfaiye civarı, Bağlar, Katremas, Keklikpınar ve Kıran mahalleleri ile cezaevi arkasındaki su sıkıntısı tamamen sona erecektir” dedi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.