06 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ’DE ASAYİŞ UYGULAMASI YAPILDI

Hakkari’de asayiş uygulaması yapıldı

Hakkari’de “ Huzur" adlı asayiş uygulaması kapsamında Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri araçları durdurarak sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Tarama (GBT)sorgulaması yaptı.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 14:18

Huzur ve güvenin sağlandığı Hakkari’de İl Emniyet Müdürlüğü güvenlik tedbirlerini elden bırakmıyor. Bir süre önce akşam saatlerinde il ve ilçelerde  700 polisin katılımı ile yapılan huzur uygulamasının ardından bu defa ise asayiş uygulaması başlatıldı.

3 mahalle, 1 belde ve yüzlerce köyün ulaşımını sağladığı Hakkari Karşıyaka Mahallesi Katremas köprüsünde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından huzur uygulaması yapıldı.

Öğle saatlerinde başlayan asayiş uygulamasına, narkotik suçlarla mücadele, mali suçlarla mücadele, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda polis katıldı.

Zırhlı araçlar desteğinde yapılan uygulama noktalarında yapılan kontrollerde kişilerin GBT sorgulamalarının yanı sıra el çantaları ve valizleri de kontrol edilerek sürücülerin evrakları incelendi.

Uygulama noktasında geçen bazı öğrencilere ise polis şefkat elini uzatarak bir süre çocuklara sarılarak bir süre kendileri ile sohbet etti.

Bir süreden beridir hiçbir olayın yaşanmadığı Hakkari’deki yöre halkı ise huzur ve güven içerisinde olmanın mutluluğunu yaşıyor. İHA

huzur-operasyonu-m.jpg

huzur-operasyonu-1.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.