17 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ’DE ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Hakkari’de asfalt çalışmalarına hız verildi

Hakkari’de yaklaşan kış mevsimi öncesi asfaltlama çalışmalarına ağırlık verildi.

08 Kasım 2020 Pazar 13:21

Hakkari’de etkili olan yağışlar nedeniyle çalışmaların yarıda kaldığı Hakkari’de güneşli havanın kendini göstermesi ile birlikte çalışmalara kaldığı yerden devam edildi.

Hakkari Belediyesi Kayacan Caddesi ve Bağlar Mahallesi sanayi zemin çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte sıcak asfalt serim işlemine başlanacağı belirtildi.

Kayacan Caddesi sakinleri,  çamurdan geçilmeyen caddelerinin eski asfaltının kaldırıldığını, yeni kenar taşları döşendiğini ve akabinde başlatılacak asfalt çalışmasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

Belediye ekiplerine teşekkür eden Kayacan caddesi esnafı kentin en eski caddesine asfalta kavuşması heyecanını yaşadıklarını söylediler.

Durankaya beldesi, Bay Köyü, Bağlar ve Merzan Mahallesi’nin ulaşımını sağlayan Bağlar Mahallesi yolundaki eski asfaltı sökülerek, zeminini sıcak asfalt için hazır hale getirildi. Sanayi esnafı da bir taraftan istinat duvarı diğer taraftan da asfalt çalışması başlatan belediye ekiplerine teşekkür ettiler.  Haber: Feyzullah Taş

07-041.jpg03-271.jpg04-141.jpg06-068.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.