24 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ’DE BAHAR TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR

Hakkari’de bahar temizliği devam ediyor

Hakkari Belediyesi tarafından belediye sınırları içinde 15 değişik mahalleyi kapsayacak şekilde başlattığı ‘Bahar Temizliği’ devam ediyor.

10 Mart 2020 Salı 11:14

Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda Bahar Temizliği program gereği ilk olarak çalışma çarşı merkezinin değişik cadde ve sokaklarında başlatıldı.

 Hakkari İtfaiye ve Çevre Temizlik Müdürlüğü tarafından başlatılan bahar temizliğine 5 iş makinesi ve 24 personel katılıyor. Çevre temizliğinde etkin olunması, duyarlılığın artırılmasına yönelik olarak geliştirilen çalışmalarda İtfaiye, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü (Park ve Bahçeler) koordineli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Temizlik kampanyasında çalışan ekibe başarılar dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, kampanyanın amacı topyekün bir temizlik hareketi olduğunu söyledi.

 Zibek,”Bunun için birinci adımda cadde ve sokakların kardan arındırılması, ikinci adımda hazır ekipler ile çöp toplama ve mıntıka temizliği, üçüncü adımda konteyner etrafında var olan moloz ve bahçe atıklarının temizlenmesi, dördüncü adımda konteyner yıkama ve dezenfeksiyon  çalışması beşinci adımda ise ana arter ve parkların yıkanması planlanmaktadır” dedi. Haber: Feyzullah Taş

bahar-temizligi.jpgbahar-temizligi-2.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.