05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

HAKKARİ’DE BEKLENEN KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Hakkari’de beklenen kar yağışı başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Anadolu Bölgesi için yoğun kar yağışı uyarısının ardından beklenen kar yağışı başladı.

30 Kasım 2016 Çarşamba 15:35

  Hakkari’de saat: 14:00’dan itibaren başlayan kar yağışı hafif şekilde etkisini sürdürüyor. Yağışların ilerleyen saatlerde etkisini iyice göstermesi bekleniyor. Yağışlarla birlikte sisin hakim olması ile görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü.

Hakkari Karayolları 114. Şube şefliği ekiplerinin gerekli önlemleri aldığı belirtildi. Kar yağışının geçen yıla oranla geç başladığını belirten vatandaşlar ise kar yağışının beraberinde bereket huzur ve getirmesi temennisinde bulundular.

Meteorolojiden yapılan açıklamada ise Doğu Anadolu Bölgesinde karla karışık yağmur ve kar şeklindeki yağışların görüleceğini açıklayarak “Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiği vurgusu yapılmıştı. Hakkarihabertv.com
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.