28 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ'DE BİNLERİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Hakkari'de binleri buluşturan düğün

Hakkarili İş Adamı Madenci Aydın Çiftçi’nin Avukat oğlu Cengiz Çiftçi Diyarbakırlı öğretmen Tuba Egin ile görkemli bir düğün töreni ile dünya dünya evine girdi.

23 Mayıs 2022 Pazartesi 13:21

Hakkarili İş insanı Avukat Cengiz Çiftçi Diyarbakırlı Öğretmen Tuba Egin Üzümcü’nün Derav Mahallesi’nde düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

 Bütün ayrıntıların en iyi şekilde tasarlandığı düğünde ev sahibi ve aynı zamanda sağdıç olan İş İnsanı İsmet Çiftçi misafirlerini bahçe girişinde karşıladı.

Hakkari’de siyasetçisinden sivil toplum örgütü temsilcilerine, iş adamından esnafına, avukatından gazetecisine farklı kesimleri buluşturan düğüne; bölgenin kanaat önderleri, iş adamları, siyasi partilerin il başkanları, Diyarbakır, İstanbul, Van illeri ile yurt dışından gelen binlerce davetli katıldı.

Sanatçılar Fuat Taş, Süleyman Derin,  Abdullah Herki, ve Murat Demir’in sahne aldığı düğünde davetliler canlı müzik ve davul zurna eşliğinde halay çekti.

 İş İnsanı İsmet Çiftçi, bu mutlu günlerinde kendilerini yanlız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Yaklaşık 3 bin 500 kişinin katıldığı düğünde misafirlere yöresel yemek ikramında bulunuldu.  Haber: Feyzullah Taş

408-70.jpgciftci-dugunu-1.jpg408-34.jpg408-8.jpg

408-11.jpg408-21.jpg408-27.jpg408-54.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.