04 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

HAKKARİ’DE ‘ÇİÇEKLİ PARK’ ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ

Hakkari’de ‘Çiçekli Park’ adlı  tiyatro oyunu sahnelendi

Hakkari Belediyesi ‘Çiçekli Park’ adlı tiyatro oyununu Kent Parkta sanatseverlerle buluşturdu.

05 Eylül 2022 Pazartesi 22:22

Hakkari Belediyesi tarafından “Hakkari’de Hayat Var” sloganı ile başlattığı etkinlikler Kent Parkta devam ediyor. Kentte düzenlenen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği değişik etkinliklere vatandaşlar çocukları ile birlikte büyük ilgi gösteriyor.

3 Eylülde sona eren Bir Sahne sırası sende ve pes turnuvası ödül töreninin ardında Kent Park ‘Çiçekli Park’ adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Yaşar Koca’nın yazdığı Kadir Sayın, Rumeysa Ayşin Taş, Diyar Kaplan, Yasin Sayın, Abdullah Akbaş ve Benazir Taş’ ın oynadığı “Çiçekli Park” adlı tiyatro oyuna aileler çocukları ile birlikte yoğun ilgi gösterdi.

Çevre temizliği ve çevreye çöp atılmaması konusunun ele alındığı tiyatro oyununda çocuklara güzel mesajlar verildi. Çocuk oyunlarının ve halaylarının sahnelendiği tiyatro oyununda hem çocuklar hem de aileleri büyük keyif aldı.

Kent Parktaki etkinliklerin devamını isteyen vatandaşlar, bu güzel etkinliklerden dolayı belediye yetkililerine teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş

111-035.jpgkent-park-oyun-1.jpgkent-park-2-003.jpgkent-park-4-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.