30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara24°C

HAKKARİ'DE DEMOKRASİ NÖBETİ!

Hakkari'de demokrasi nöbeti!

Hakkari merkez ve ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle ‘Demokrasi’ nöbeti tutuldu ve dualar edildi.

16 Temmuz 2017 Pazar 23:39

FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin birinci yıldönümü münasebeti ile Hakkari’de ve ilçelerinde de birçok etkinlik düzenlendi.

Hakkari Valiliği tarafından Valilik önünde düzenlenen 15 Temmuz demokrasi nöbeti saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Programa Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımsı Bekir Abacı, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Gökgöz, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Demokrasi nöbetine katılanlara ilk önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından TBMM’ndeki konuşması izletildi. Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim tilaveti, İlahiler, Mevlid-i şerif okunması, İl Müftüsü Faruk Gürbüz’ün dua okuması ile devam etti.

Program 15 Temmuz kahramanlarının slayt gösterimi ve 15 Temmuz’da Hakkari’de yapılan yürüyüş fotoğrafları gösterildi.

Program boyunca vatandaşlar su ve çay ikramı yapıldı. Feyzullah Taş/İHA

demokrasi-nobeti-1.jpgdemokrasi-nobeti-m.jpgdemokrasi-nobeti-2.jpgdemokrasi-nobeti-3.jpgdemokrasi-nobeti-4-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.