04 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ'DE DEPREMZEDELER İÇİN DAYANIŞMA KONSERİ DÜZENLENDİ

Hakkari'de depremzedeler için dayanışma konseri düzenlendi

Hakkari Belediyesi tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve geliri depremzedeler için "Dayanışma Konseri" düzenlendi.

16 Mart 2023 Perşembe 22:57

Hakkâri - 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler için Hakkari Belediye Başkanlığı ve Hakkari Valiliği öncülüğünde Hakkari Üniversitesi Spor Salonunda "Dayanışma Konseri" düzenlendi.

Konsere, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Köroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Hamit Zibek, Abdulmecit Yılmaz, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, AK Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek ve parti yönetimi, ünlü türkücü Aydın Aydın, depremzede aileler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye animasyon ekibi tarafından depremzede çocukların için yüz boyama etkinliği düzenlendi. Daha sonrada çocuklar animasyon ekibi ile birlikte misket oyunu oynadı.

Hakkari Belediyesi Sanat Topluluğunun sahne aldığı konserde, Hakkarili sanatçılar değişik türküler seslendirdiler. Ailelerin mutluluğu ise gözlerden kaçmadı.

Hakkari Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Geliri depremzede vatandaşlarımız için kullanılacak. Hakkari Belediye Başkanlığı ve Hakkari Valiliği öncülüğünde düzenlenen dayanışma gecesine katılan  destek veren herkese teşekkür ederiz. Hakkari misafirperverliği ve yardımseverliği ile bilinen bir kenttir.

Ülkemizi derinden sarsan asrın felaketinde gerek saha çalışmalarında gerekse yardım destekleri ile kendine yakışan şekilde destek sağlamıştır. Başta Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık olmak üzere herkes elinden gelenin en iyisini yaptı.

Halen etkileri devam etmekte olan depremin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Sanatın iyileştirici, bütünleştirici tüm yönleri ile ruhen gıdaya ihtiyacımız olan bir dönemde gönüllü olarak sahne alacak olan Hakkari Belediyesi Sanat Topluluğu, bilet gelirleri depremzede aileler için kullanılacak" denildi. Haber: Feyzullah Taş
  konser-1img-1173.JPGkonser-2.JPGkonser-4.JPGkonser7.JPGkonser-6.JPG

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.