17 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ’DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Hakkari’de dezenfekte çalışmaları sürüyor

Koronavirüs salgınına karşı önlemleri üst seviyeye çıkaran Hakkari Belediyesi, cadde ve sokakları ile bazı işyerlerini camlarını köpüklü suyla dezenfekte etti.

09 Haziran 2020 Salı 13:41

Cadde ve sokaklar köpüklü suyla dezenfekte ediliyor. Çarşı merkezi, mahalle, cadde ve sokaklar, taksi durakları, çocuk oyun grupları ve spor alanlarının bulunduğu parklarda da ekipler tarafından dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor.

Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve zabıta müdürlüğü ekipleri, gerekli önlemlerin arttırdı. Kalabalık noktalarda dezenfekte çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.

Çalışmalardan dolayı belediye ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar ise, zorunda kalmadıkça kalabalık yerlerde bulunulmaması, el hijyenine önem verilmesi ve tokalaşma gibi yakın temaslardan kaçınılmaları konusunda belediye ekiplerini kendilerini bilgilendirdiğini ifade ettiler. Haber: Feyzullah Taş

dsc_8472.jpgyikama-2-002.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.