30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

HAKKARİ’DE 'DİNAMİK DENETİM MODELİ'

Hakkari’de 'Dinamik Denetim Modeli'

İçişleri Bakanlığınca kontrollü normalleşme sürecinde salgınla mücadele tedbirlerine uyumun sağlanması amacıyla başlatılan “Dinamik Denetim Modeli” Hakkari’de devam ediyor.

09 Mart 2021 Salı 12:44

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın talimatları doğrultusunda başlatılan denetimler birçok kurum amirinin katılımı ile birlikte kentin değişik noktalarında devam ediyor. 
 
 Dinamik Denetim Modeli gereğince konu bazlı haftalık tematik denetimler ülke genelinde devam ediyor. Bu kapsamda Hakkari’de de denetimler aralıksız olarak devam ediyor.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü ve beraberindeki kurum müdürleri İçişleri Bakanlığınca kontrollü normalleşme sürecinde salgınla mücadele tedbirlerine uyumun sağlanması amacıyla başlatılan “Dinamik Denetim Modeli” denetimleri sürüyor.

Pastahane, berber ve terziler  olmak üzere birçok işyeri denetlenerek, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilmesi konusunda tekrar uyarılar yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, özellikle Sayın Valimizin liderliğinde ve talimatlarıyla yeni bir dinamik denetim sürecine girmiş bulunuyoruz. Dolayısıyla süreci çok iyi yönetmek zorundayız.Şehrimiz “Düşük Riskli İller” gurubunda kaldıkça, okullarımızı tamamen açacağız, onun için "Mavide Kal Hakkari" diyoruz ki baharı okullarımızda hep birlikte karşılayabilelim"dedi. Haber: Feyzullah Taş

bilal-gur-003.jpgterzi.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.