28 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ'DE ECZANELER DEZENFEKTE EDİLDİ

Hakkari'de Eczaneler Dezenfekte Edildi

Vatandaşların sıklıkla gittiği sağlık kuruluşlarını düzenli olarak ilaçlayan Hakkari Belediyesi ekipleri eczanelerin tamamını dezenfekte etti

05 Mayıs 2020 Salı 08:36

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın talimatları doğrultusunda başlattıkları dezenfekte çalışmalarını her geçen gün arttırarak sürdürüyor.

Koronavirüse karşı başlatılan üst düzey tedbirler kapsamında ildeki kamu kurumlarından sosyal tesislere kadar birçok noktayı ilaçlayan ekipler, halkın yoğun kullandığı yerler öncelikli olmak üzere dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Sağlık kuruluşlarını düzenli olarak dezenfekte eden ekipler, bu kez ilde vatandaşların sıklıkla gitmek zorunda olduğu eczaneleri dezenfekte etti.

Eczanelerin tamamında kapsamlı bir dezenfekte çalışması yapan  belediye ekipleri, bu uygulamanın periyodik olarak devam edeceğini ifade ettiler. Haber: Feyzullah Taş

dezenfekte-001.jpgdez.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.