17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

HAKKARİ'DE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞUYOR

Hakkari'de fidanlar toprakla buluşuyor

Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen ağaçlandırma çalışmaları kapsamında fidanları toprakla buluşturmaya devam ediyor.

24 Ekim 2015 Cumartesi 10:39

Daha yaşanabilir çevre, daha yaşanabilir Hakkari’ hedefinde, Hakkari’yi görünümüyle ve havasıyla yaşanılabilir bir kent haline getirmek için ağaçlandırma çalışmalarını sürdüren Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni çam ve sedir fidanlarını toprakla buluşturdu.

Orta refüjler alanları olmak üzere, kent genelini ağaçlandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü hummalı çalışmaları sonucu kentte doğa görüntüsünü ortaya çıkarmayı başarırken, çalışmalara ilişkin bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürü Maas Özdemir; “İlimizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışıyoruz.

 Yaptığımız ağaçlandırma çalışmamızı özellikle bölgenin ekolojik koşullarına uygun olarak yapıyoruz. Buna uygun ağaç türlerinden olan çam ağaçlarını yaygın olarak dikiyoruz. Ağaçlandırma çalışmalarımız kent genelinde devam edecektir” dedi. Hakkarihabertv.com

fidan-m-004.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.