07 Mayıs 2024
  • İstanbul9°C
  • Ankara7°C

HAKKARİ’DE FIRIN DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Hakkari’de fırın denetimleri sürüyor

Hakkari’de koronavirüs tedbirleri kapsamındaki denetimler aralıksız olarak devam ediyor.

07 Nisan 2020 Salı 11:52

 

Kentin değişik noktalarında bulunan işyerlerini tek tek denetleyen Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürü Adil Demir, Veteriner İşleri Müdürlüğü Gıda Birimi Mühendisi Botan Taş ve beraberindeki zabıta ekipleri tedbirleri elden bırakmıyor.

Ekipler ülkemizde görülmeye başlanan , tedirginlik ve korkuya neden covid-19 virüsüne karsı alınan önlemler çerçevesinde son dönemlerde önem kazanan gıda güvenliği doğrultusunda halk sağlığını doğrudan etkileyen fırın işletmelerinde herhangi bir tedbirsizliğe yer vermemek adına kentin değişik noktalarında bulunan fırın işletmeleri denetimden geçirdi.

Ekipler yapılan denetim esnasında ise Tarım Ve Orman Bakanlığının yayınlamış olduğu ambalajlı ekmek satışı genelgesine istinaden kurallara uymayan esnaflar tespit edilerek uyarılarda bulunulmuştur. Aynı zamanda yeteri hassasiyet gösterilmesi için de bilgilendirme çalışması yaptılar. Haber: Feyzullah Taş

1-415.jpg2-470.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.