30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

HAKKARİ’DE “FLORYA CAFE” HİZMETE AÇILDI

Hakkari’de “Florya Cafe” hizmete açıldı

Hakkari Çevre yolunda “Florya Cafe” görkemli bir açılış töreniyle hizmet vermeye başladı

25 Ekim 2022 Salı 16:35

Çevreyolu Çölemerik Caddesi Sönmez Apartmanı’nın birinci katında genç girişimciler Recep ve kardeşleri Harun, Cumalı Akınlar tarafından geniş ve ferah mekanı ile “Florya Cafe” görkemli bir açılış töreniyle hizmete açıldı.  

Açılışa, Pinyanişi Kanaat önderi Orhan Piruzbeyoğlu, Durankaya eski Belediye Başkanı ve aşiret reisi Fatih Keskin ve Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Muharrem Tekin, 

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Eski Ak Parti il başkanı ve kanaat önderi Mehmet Ertuş, Kanaat önderi Metin Kurt, Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkan adayı Mahir Çallı, CHP İl başkan yardımcısı iş insanı Kemal Ölmez  yanı sıra, kanaat önderler, iş insanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, avukatlar, kamu kurum çalışanları, mali müşavirler, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Çarşı merkezini çevre yoluna taşıyacak olan yeni mekanın hayırlı olmasını dileyen Başkan Servet Taş, ''Her günümüz böyle güzelliklerle dolu olsun. Bildiğiniz gibi açılan her işyeri Hakkari istihdamına katkıdır. Ekonomiye katkıdır. Recep ve Harun, Cumali kardeşlere başarılar, Bol kazançlar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Hakkari'ye ferah ve tam donanımlı bir cafe'yi hizmete açtığını belirten Recep Akınlar, iş yerinde 10 kişinin istihdam ettiğini söyledi.

Akınlar,” Benim ve kardeşlerimin açtığı yeni sosyal mekanımızda 10 kişiyi istihdam ediyoruz. Cafemiz de dünya mutfağı seçme yemekleri ile kahvaltı hizmetimiz mevcut. Ayrıca okey, tavla ve nargile hizmetinin yanı sıra sıcak ve soğuk içecek çeşitleriyle müşterilerimize hizmet vereceğiz. Halkımızın dost ve sevdikleriyle hoşça vakit geçireceği bir mekan haline geldi. Açılış törenimize katılan tüm davetlilere teşekkür ederiz” dedi.

21-002.jpg50468.jpg13-014.jpg9-042.jpg20-009.jpg23-001.jpg54.jpg13-015.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.