03 Haziran 2024
  • İstanbul29°C
  • Ankara30°C

HAKKARİ'DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Hakkari'de gaziler günü kutlandı

Hakkari'de Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

19 Eylül 2011 Pazartesi 16:51

Haber: Çetin Alpsar-Sabah saatlerinde valilik binası önünde düzenlenen törene Vali Muammer Türker, Hakkari Dağ ve Komanto Tugay Komutan Vekili Piyade Kurmay Albay Birol Sağlam, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Hakkari Şubesi Başkanı İbrahim Adıyaman, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile Kore ve Kıbrıs Gazileri katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunma ile başlayan tören, daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Tören, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli bakım üsteğmen Sedat Çelebi'nin günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmayla son buldu. Törenin ardından gaziler onuruna ordu evinde yemek verildi. Öte yandan ise Hakkari Belediye Başkanlığı'ndan herhangi bir yetkilinin katılmadığı törende, görevli zabıta ekipleri tarafından alana getirilen kurum çelengi Atatürk Anıtı'na sunulamadı.
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.