28 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ'DE GECE YARISI KAYAK KEYFİ

Hakkari'de gece yarısı kayak keyfi

Hakkarili çocuklar dondurucu soğuk havaya rağmen gece geç saatlerinde mahalle yolunda kızak kaymanın sevincini yaşadı.

12 Şubat 2011 Cumartesi 13:29

HAKKARİ (İHA) - Hakkari'de kar yağışının etkisini kaybetmesiyle birlikte çocuklar dondurucu havaya rağmen kaymanın tadını çıkarttılar. Bir taraftan mahalle sakinleri diğer taraftan ise araç sürücülerinin tepki göstermeleri üzerine gündüzleri kayamayan çocuklar bu zevklerini gece gerçekleştiriyorlar.

kizak-1.jpg

Dağgöl mahallesi Kalealtı semti çocukları, herkesin uyuduğu saatlerde kendi imkanları ile hazırladıkları kızaklarla mahalle yolunda kaymanın keyfini yaşadılar. Sesler üzerine uyanan bazı yetişinler ise çocukların kızaklarına binerek bir süre onlarla birlikte eğlendiler. Bazen tekli bazen de tren adı verdikleri ve arka arkaya geçerek çoklu kayan çocuklar dondurucu soğuk havaya rağmen düşe kalka eğlendiler.

kizak-2.jpg

Soğuk havanın kendilerini etkilemediğini belirten çocuklar kızaklarını alt kısımlarını yerleştirdikleri demir, hortum ve balık sırtı ismi verdikleri metali göstererek kaymaktan büyük zevk aldıklarını anlattılar.
 

kizak-3.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.