09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C

HAKKARİ'DE "GENÇLİKTEN GELECEĞE DEĞERLERİMİZ" KONFERANSI

Hakkari'de "Gençlikten Geleceğe Değerlerimiz" konferansı

Hakkari Valiliği ve Hakkari Belediyesi tarafından Öğretmenevi'nde Tarihçi Yazar Mustafa Turan'ın "Gençlikten Geleceğe Değerlerimiz" konferansı gerçekleştirildi.

20 Aralık 2022 Salı 10:57

İrfan ve Medeniyet Buluşmaları çerçevesinde önceki gün Atatürk Kültür Merkezi Salonunda protokol üyeleri ve gençlerin katıldığı  "Bir kitap, bir insan" konulu konferans düzenleyen Tarihçi Yazar Mustafa Turan, Öğretmenleri evinde ise gençlere yönelik "Gençlikten Geleceğe Değerlerimiz" konulu bir konferans düzenledi.

 Konferansta Yazar, gençlere değerlerin başında vatan sevgisinin geldiğini söyledi. Vatansız millet olamayacağını vurgulayan Turan, "Vatanın yoksa bayrağın yoktur, özgürlüğün yoktur.

Ecdadımız Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da vatanımız için kan döktü, can verdi. Vatanı bizlere emanet etti. Anasız babasız yaşanır ama vatansız yaşanamaz" dedi. Konferansa yüzlerce öğrenci katıldı. Hakkarihabertv.com

hakkari-tarihci-yazar-mustafa-turan.jpgtarihci-yazar-mustafa-turan.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.