09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara11°C

HAKKARİ’DE GENEL BAHAR TEMİZLİĞİ

Hakkari’de genel bahar temizliği

Hakkari Belediyesi ekipleri bahar temizliği kapsamında çöp toplama, cadde, meydan ve yol temizliklerinin yanı sıra park ve yeşil alanlardaki dezenfekte çalışmalarını da sürdürüyor.

03 Nisan 2020 Cuma 14:32

Hakkari Belediyesi belediyecilik alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda bahar temizliğine büyük önem veren Hakkari Belediyesi bu alandaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Her gün belirlenen plan dahilinde kent merkezinde temizlik çalışmalarını yürüten Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöplerin toplanması ve süpürülmesinin yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda da yoğun mesai harcıyor.

Genel temizlik çalışmalarının yanı sıra park ve yeşil alanlarında temizliğine büyük önem veren Belediye ekipleri bahar ayı ile birlikte ortaya çıkan çöpleri de toplayarak kent dışına çıkarttı.

Kononavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarını da sürdüren Hakkari belediyesi tedbirleri elden bırakmıyor. Haber: Feyzullah Taş

belediye-temizlik-001.jpgbelediye-temizlik-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.