04 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ'DE GÖÇÜK

Hakkari'de göçük

Hakkari'de etkili olan kar yağışının ardından bir evde göçük meydana geldi.

21 Ekim 2014 Salı 11:33

Hakkari'de, dün öğle saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde göçüğe neden oldu. 9 nüfuslu Ertuş ailesine ait Halife Derviş Mahallesi'ndeki evde göçük meydana geldi.
 
Kimsenin evde olmaması büyük bir faciayı önlerken, Ertuş ailesi ise ne yapacaklarını şaşırdı. Mağdur olduklarını ifade eden Mustafa Ertuş, 7 nüfusunun olduğunu ve bu saatten sonra aile olarak ölümle burun buruna yaşadıklarını belirtti. Ertuş, "Gördüğünüz gibi evimin hemen bitişiğinde bir inşaat alanı var.
 
video-galeri.20110227163236.gif
 
Bu alanının temeli kazılırken, inşaat sahibine kaç defa perde duvar yapması için ricada bulundum, fakat ‘tamam’ deyip bir türlü yapmadı. Şu an yıkılan evde kimse yok. Fakat 7 nüfuslu ailemle beraber oturduğum eve yapışık halde. Bu durum bizi tedirgin ediyor. Ölümle her an burun buruna yaşıyoruz. Bugün yağan aşırı kar yağışı sonrası bu hale geldi. Ailem bu saatten sonra tehlikededir. Artık başka yere geçeceğiz ya da bir akrabamızın yananı geçeceğiz" dedi. Haber: Çetin Alpsar (İHA)
 
gocuk-1.20141021113909.jpg
 
 
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.