06 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ'DE GÖZALTI PROSETSOSU

Hakkari'de gözaltı prosetsosu

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Hakkari İl yönetimi düzenlediği yürüyüş ve basın açıklamasıyla dün yaşanan gözaltı olayını protesto etti.

27 Mart 2015 Cuma 19:53

Önceki gün polis tarafından şüpheli bir şüpheli bir şahsın polis tarafından parti binası yakınlarında gözaltına alınması, bugün düzenlenen yürüyüşle protesto edildi. DBP parti binası önünde bir araya gelen parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş buradan ellerindeki pankartlar ve sloganlar eşliğinde bulvar caddesi üzerinde yürüyüş yaparak daha sonra aynı cadde üzerinde bulunan l binası önünde basın açıklaması yaptı.

DBP İl Eş Başkanı Musa Çiftçi tarafından yapılan basın açıklamasında, sağ duyu çağrısı yapılarak, yaşanan olayın çözüm sürecine baltalama amacıyla yapıldığı, fakat her ne olursa olsun bunu başaramayacaklarını söyledi.

Çitçi, “ Biz gözaltına alınan arkadaşımızın derhal serbest bırakılmasını istiyoruz. Serbest bırakılmadığı taktirde şimdiye kadar demokratik mücadelemizi sürdürmüş ise bundan sonrada sürdüreceğiz” dedi. Yapılan basın açıklamasının ardından kitle sessiz bir şekilde dağıldı. Hakkarihabertv.com

gozalti-1-001.jpg

gozalti-m-001.jpg

 


  

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.