04 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ'DE GRUP HİVRON KONSERİ

Hakkari'de Grup Hivron konseri

Hakkari’de düzenlenen Grup Hivron konserinde gençler neşeli dakikalar geçirdi.

24 Şubat 2013 Pazar 22:31

Yunus Biçer ve M. Sahir Yıldırım isimli gençler organizetörlügünde akşam saatlerinde Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen konser büyük ilgi gördü. Sanatçıların bir birinden güzel şarkılarına eşlik eden gençler doyasıya eğlenmenin sevincini yaşadılar. Konser organizatörleri Yunus Biçer ve M. Sahir Yıldırım, amaçlarının sosyal ve kültürel faaliyetlerin olmadığı Hakkari’de bir nebzede olsa vatandaşları sevindirmek olduğunu belirttiler.

Organizatörler, “Sürekli olaylarla gündeme gelen Hakkari’de sosyal alanlar bulunmamaktadır. Biz de arkadaşlarımızla bir araya gelerek sosyal aktiviteler yapmaya karar verdik. Düzenleyeceğimiz konsere ilginin artması üzerine ileriki tarihlerde de başka sanatçıları getirmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştular.

Konsere katılanlar ise bu tür kültürel ve sosyal faaliyetlerin devamını dileyerek, bu tür organizeler yapanlar ile Hakkari’ye gelen sanatçıları teşekkür ettiler. Haber: Savaş Taş-Serkan Kaya
 

konser-1.20130224223909.jpg

konser-2.jpg

konser-3.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.