15 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara5°C

HAKKARİ'DE GÜLERYÜZ ECZANESİ HİZMETE AÇILDI

Hakkari'de Güleryüz Eczanesi hizmete açıldı

Hakkari 2 kişinin istihdam edildiği yeni bir eczane hizmete açıldı.

15 Aralık 2021 Çarşamba 16:26

Hakkari'nin Pehlivan mahallesi Çölemerik Caddesinde hizmete açılan eczanenin açılış törenine Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet TAŞ, AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Çukurca Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Derin,HATSO Genel Sekreteri Fikret Keskin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eczanenin açılış kurdelesini Başkan Servet Taş, Ak Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Çukurca Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Derin işyeri sahibi Eczacı İbrahim Güleryüz kesti. 

Açılışta konuşan HATSO Başkanı Servet Taş, şunları kaydetti.
‘’Hakkarili gençler mezun oldukları mesleğe göre iş yeri açıyorlar. Hakkari için güzel bir gelişme. Hakkâri’de açılan her bir iş yeri gençler için istihdam sağlanıyor. Eczacı İbrahim Güleryüz kardeşimizi tebrik edip iş hayatında başarılar dilerim dedi. 

 Eczane sahibi Eczacı İbrahim Güleryüz ise, katılımcılara teşekkür ederek, açılan eczanenin Hakkâri’ye hayırlı olmasını diledi.
Peri masalı organizasyonun tertiplediği açılış töreni verilen ikramlarla son buldu. Hakkarihabertv.com

1-733.jpg2-780.jpg3-606.jpg

5-211.jpg6-150.jpg7-109.jpg8-060.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.