28 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ’DE “HAKKARİ KÜLTÜR VE SPOR ŞENLİĞİ” DÜZENLENECEK

Hakkari’de “Hakkari kültür ve spor şenliği” düzenlenecek

Hakkari Belediyesinin planladığı “Hakkari Kültür ve Spor Şenliği” için kentteki ilgili kamu kurum temsilcileri ile ortak toplantı düzenlendi.

04 Ekim 2018 Perşembe 12:29

Hakkari’de kültürel ve spor faaliyetlerinin yapılarak şehirde toplumsal bütünleşmeye katkıda bulunmak üzere Hakkari Belediyesi Çocuk Oyun ve Kültür Merkezi Projesi kapsamında planlanan  “Hakkari Kültür ve Spor Şenliği”  organizasyonun ve şenliğin içerik programının belirlenmesi için kentteki kamu kurumların temsilcileri ile ilk toplantı yapıldı.

Hakkari Belediyesi hizmet binasında 17 kurumun temsilcisinin katılımı ile yapılan toplantıda kentte düzenlenmesi planlanan spor etkinlikleri, kültürel ve sanatsal etkinlikler, program içeriği ve takvimi üzerine görüşmeler sağlandı.

Bu ay içerisinde 17 kurumun yapacağı ikinci toplantıda “Hakkari Kültür ve Spor Şenliği” program içeriği ve takvimi kamuoyuna duyurulacak. Hakkarihabertv.com

belediye-etkinlik-m.jpgbelediye-etkinlik-2-001.jpgbelediye-etkinlik-3-001.jpgbelediye-etkinlik-4-001.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.