19 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ'DE HALAYLI 8 MART KUTLAMASI!

Hakkari'de halaylı 8 mart kutlaması!

Hakkari Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programa yöresel kıyafet giyerek katılan Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Funda Toprak, kadınlarla birlikte halay çekti.

08 Mart 2017 Çarşamba 15:30

Hakkari Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından bir iş merkezinin ikinci katında düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin’in eşi Ayşe Keskin,

Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Seda Baştürk, kurum amirlerinin eşleri ve çok sayıda kadın katıldı. Programa yörenin yöresel kıyafetini giyerek gelen Vali Toprak’ın eşi, şıklığıyla adeta göz kamaştırdı.  

Program öncesi bir konuşma yapan Toprak, Hakkari’deki ve tüm dünyadaki kadınların gününü kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Funda Toprak, daha sonra sanatçı Ulvi Temirağa ve ekibinin seslendirdiği şarkılar eşliğinde kadınlarla halay çekti. 

Kadınlara gün dolayısıyla da akşam saatlerinde sinema filmi izletileceği belirtildi. İHA



 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.