11 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ'DE HALAYLI RAMAZAN ŞENLİKLERİ

Hakkari'de halaylı ramazan şenlikleri

Hakkari Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Fekiye Teyran Kültür ve Sanat Merkezi tarafından organize edilen Ramazan şenlikleri devam ediyor.

23 Temmuz 2013 Salı 13:25

Çözüm süreciyle beraber sakin ve olumlu bir havanın hakim olduğu Hakkari'de, Ramazan ayı geceleri de birbirinden renkli geçiyor. Ramazan şenlikleri kapsamında Fakiye Teyran Kültür ve Sanat Merkezi tarafından belediye binası önünde düzenlenen halk konseri büyük ilgi gördü.

Birbirinden farklı yaş gruplarında vatandaşların katıldığı ve renkli görüntülere sahne olan konserde sahne alan Fekiye Teyran Kültür ve Sanat Merkezi sanatçılarından Özgün Tekçe, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla vatandaşlara mutlu anlar yaşattı.

Bay ve bayanlardan oluşan çok sayıda vatandaş, söylenen Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde saatlerce halay çekerek eğlendiler. Gece geç saatlere kadar devam eden konserde vatandaşlar, kol kola girip halay çekerek söylenen Kürtçe ve Türkçe şarkılara eşlik etti. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.