18 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara18°C

HAKKARİ'DE HAYAT NORMALE DÖNDÜ

Hakkari'de hayat normale döndü

Hakkari kent merkezinde dün yaşanan olaylar, gösteriler ve kepenk kapatma eylemlerinin ardından hayat normale dönmeye başladı. Olaylardan geriye, bazı gençlerin birbirine bağlayıp telefon tellerine astığı gaz bombası kovanları kaldı.

21 Nisan 2011 Perşembe 12:42

Kepenklerin kapalı olduğu şehrin değişik mahallelerinde çıkan olaylar, gece geç saatlere kadar devam etti. Yola barikat kuranlara müdahale eden polis, gece karanlığından faydalanarak kaçan göstericileri bulmak için şehir semalarına peş peşe aydınlatma mermileri attı.

koleksiyon-1.jpg

Sabah saatlerinde kepenklerini açan esnaf ise iş yerlerinin önünü temizleyerek güne başladı. Önceki gün Bulvar Caddesi'nde bulunan Belediye Halk Pazarı önündeki 'Demokratik Çözüm Çadırı'na yapılan baskınla çıkan olaylarda gözaltına alınan 52 kişi arasında bulunan bazı kadınların ise serbest bırakıldığı bildirildi.

koleksiyon-2.jpg

Önceki gün Yeni Mahalle'de çıkan olaylarda polisin kullandığı gaz bombası kovanlarının bazılarının telefon tellerine asılması ile ilginç bir görüntü oluşturdu. Yoldan geçen bazı vatandaşlar, bazı gençlerin birbirine bağlayıp telefon tellerine astığı gaz bombası kovanlarını, "Gaz bombası koleksiyonu" şeklinde yorumladı.

koleksiyon-3.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.