02 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ'DE İFTAR ÇADIRI ÇÖKTÜ 1 YARALI

Hakkari'de iftar çadırı çöktü 1 yaralı

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafında Ramazan ayı dolayısıyla kurulan iftar çadırı yağışlardan dolayı çöktü. Çökme esnasında yağmurdan korunmak için çadırın altına sığınan bir vatandaşın ise yaralandığı belirtildi.

23 Haziran 2016 Perşembe 18:04

Hakkari’de günlerdir etkisini sürdüren soğuk hava yerini yağmura bıraktı. Hakkari’nin çarşı merkezi ile bir çok mahallesinde etkili olan yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar ve sağanak yağmurla kent merkezi biran da sular altında kaldı.

Gökten adeta kovalarla boşalırcasına yağan yağmur nedeniyle Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından kurulan iftar çadırı yağışlardan dolayı daha fazla dayanamadı.

Yağışlardan dolayı naylon çadırın altına sığınan bir vatandaşın ise yaralandığı belirtildi. Çarşı merkezinde tezgahtarlık yapan vatandaşlar ise, yağışlardan dolayı zor anlar yaşadı.

Vatandaşlar Haziran ayı boyunca güneş görmediklerini belirterek ilk defa böyle bir şeyle karşılaştıklarını söylediler. Hakkarihabertv.com
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.